Vrienden van Joey

Met jouw hulp is het mogelijk om de kinderen met Duchenne spierdystrofie een betere toekomst te bieden.

Als vriend van Joey kunt u zich aan onze stichting verbinden. Met uw periodieke gift kunnen wij ons hard blijven maken voor de kinderen met Duchenne spierdystrofie. Het geld wat de Stichting Stop Duchenne met dit initiatief ophaalt, zal worden besteed aan onderzoeken die de spierziekte kunnen vertragen en/of kunnen stoppen.

Aanmelding
Wij hopen dat u een vriend van Joey wilt worden. U kunt zelf bepalen voor welk bedrag u per maand mee wilt doen. Hiernaast treft u het machtingsformulier aan. U kunt dit formulier printen, invullen, ondertekenen en via het emailadres info@stopduchenne.nl of per post aan ons terugsturen.

Als dank voor uw steun houden wij Vrienden op de hoogte door middel van een nieuwsbrief en krijgt u een eervolle vermelding op onze website. U kunt op het machtigingsformulier aangeven of u dit leuk vind.

Als u meer informatie wilt ontvangen, kunt u een mail sturen naar info@stopduchenne.nl.
Er zal dan contact met u worden opgenomen.

Wij zijn iedere vriend van Joey enorm dankbaar voor zijn/haar betrokkenheid. U kunt samen met ons het verschil maken om Joey en alle andere kinderen en jong volwassenen met Duchenne een betere toekomst te bieden.

Bijdrage aanpassen of beëindigen
U kunt uw bijdrage altijd aanpassen of beëindigen. U kunt hiervoor hetzelfde formulier gebruiken als bij de aanmelding. U kunt dit formulier printen, invullen, ondertekenen en via het emailadres info@stopduchenne.nl of per post aan ons terugsturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat de automatische incasso wordt aangepast of stopgezet.

machtingsformulier